Дружину Захара мати Максима Раду доврили зображувати 53-рчнй рландськй акторц та модел Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд), яка вразила на екран не стльки свою грою, скльки клькстю ботоксу в обличч, що не дуже в'язалося з образом мешканки стародавнх Карпат.
Уже сьогодн вс члени клубу: Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. Дйшовши до Карпатських гр, вони виршили трохи вдпочити, розбити табр. Звичайно ж н! Само собою воно антрохи не по-дурному. 1223 рк. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Гелв кул у нчному лс
Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. У монгольськй навал у "Захар Беркут" брали участь справжн монголи - актори з Монгол та Казахстану. Було проведено клька експедицй в Карпати. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Слоган фльму - У свобод моя суть. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США.
Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. Звсно знайшлося. uа. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. Це, як то кажуть, – повний навняк. Все, що м було потрбно - вдправити орду в гори.
Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн).Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори.