Сильне кно. Епчний екшн. Актори, яким вриш, яких розумш, якими зачаровушся. Атмосфера, яка трима вд першого кадру до останньо 132-о хвилини. Гордсть, яку вдчуваш за укранське кно. Бо якщо у когось ще лишилася краплина сумнвв, то Захар Беркут – якраз тою жирною крапкою, яка остаточно доводить: круте укранське кно сталося!
У фльм "Захар Беркут" також знмалися: Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, Ержан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген нш. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Всм дивитися, щоб днатися боротися за сво майбутн!”, - Тарас Тополя, лдер гурту Антитла, який був присутнй на прем’р. Друга рч стосуться д чи екшену. Згадумо шкльний курс з укрансько лтератури. Захар Беркут та усе його село, щоправда, не бажають ставати залежними, але оскльки монгольська орда вже неподалк (та щоб не бути пдозрюваним у сепаратизм) Беркут пропону Вовку привести сво вйська з Галичу та плч-о-плч стати проти загарбникв.
Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. Генеральний меда-партнер та бродкастер: телеканал УкранаЗ повст вана Франка зробили досить унверсальний дуже видовищний фльм для захдного ринку, але шкода, що настльки вторинний Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва: Клепарвська, 18). У Захар Беркут ними – аж кишить. На гостей чекатиме цкава розповдь про проект та зустрч з його командою, а о 20. реклама
Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Вдало зображен кнн битви – до 70 вершникв у кадр. сторична драма Захар Беркут – це екранзаця однойменного твору вана Франка, який побачив свт у 1883 роц. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце".
За його словами, сторя, описана у повст вана Франка, "про те, що ми робимо, коли наше життя опиняться пд загрозою".