Smart Power. Власники бзнесу, що стануть пдписниками Mind, отримають доступ до агрегатора системних порушень вд аналтикв Mind та партнерв Cкажи.uа. Якщо у вашого бзнесу виникли проблеми з непорядними чиновниками чи конкурентами – ми проаналзумо, чи хня поведнка системною, разом зможемо виршити цю проблему.
У проект узяли участь також голлвудськ кнематографсти. Всеукранська прем’ра стрчки запланована на 10 жовтня 2019 року. Вноч туди проникло клька мсцевих мисливцв – брати Беркути, як звльнили всх полонених. Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991).
Ось це для мене Захар Беркут. Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. У Захар Беркут ними – аж кишить. Руйнуючи все на свому шляху, вйська хана Бурунди зупиняються у Карпат. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Двчина, як водиться, закохуться у свого рятвника, чим дещо руйну полтичн плани батька. Важко перерахувати, скльки видв рзно збро було задяно у зйомках, але те, що картинка вийшла дуже видовищною – факт. Джон Внн, Джефф Райс, Юрй Карновський та Раджа Коллнз — представники Голлвуду. для мене це стало головним недолком Захара Беркута. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики.
Перегляд учнями кнокартини Захар Беркут сприятиме кращому засвонню шкльного матералу, а також заохочуватиме цкавсть дтей до творв класично лтератури. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. Це завжди знання того, де стоть камера, як працю свтло. "Я люблю сторю. Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компаню MMD UA та канал Украна. Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори.
Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Спецально для Захара Беркута були збудован декорац величезно грсько ущелини, селища Тухля та матку Тугара Вовка.