Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор".
У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. На псню “Перевал” також зняли клп, де кадри з фльму; окрем кадри з Святославом Вакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ Film. А що стосуться прац, безпосередньо втлення свого персонажа, я жодного разу не стикався з тим, щоб хтось з них не знав або, не дай Боже, свого тексту, або контексту того, що ми знмамо, або був не готовий фзично. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. З цього моменту вс провдн рол в картин були вддан захдним акторам, а у Ахтема навть з'явився американський спврежисер – Джон Внн. “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц.
Вдео: РБК-УкранаУ мереж з'явилось перше промо до майбутнього укранського екшну "Захар Беркут" за мотивами повст вана Франка. 7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою. Це дуже важлива складова профес актора. Для проекту було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3 000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет.
Все, що м було потрбно - вдправити орду в гори. Зрозумло, що окупити бюджет виробництва за рахунок прокату в Укран вн не зможе н за яких обставин, про це не може бути й мови, проте фльм збираються показувати за кордоном. Дивитися фльм Захар Беркут (2019) безкоштовно онлайн в хорошй HD якостРк 1241. Його гонорар треба було витратити на нормальних координатора та хореографа бов та групу каскадерв. Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною.
У ролях: Алекс МакНколл Роберт Патрк Попп Дрейтон Томм Фленаан Андрй санко Цегмд Церенболд Олег Волощенко Рок Майрс Ержан Нуримбет Ална Коваленко