"Основн кадри бою з монголами створювали казахськ каскадери з команди "Номад". Це одна з топових команд, що займаться сторичними фльмами, особливо у робот з кньми. Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу. Ми м показували щось сво", - розповв укранський каскадер Дмитро Рудий про спвпрацю укранських казахських каскадерв.
Битв тут багато, але кожна з них – не просто перестрлка з лука чи схрещен меч. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Будуть танц. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет. Взяти хоча б до уваги амулети: у родини Беркутв центральним символом тут знак, що нагаду тризуб.
реклама Бо якщо у когось ще лишилася краплина сумнвв, то Захар Беркут – якраз тою жирною крапкою, яка остаточно доводить: круте укранське кно сталося! Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн). Команда "Захара Беркута" довго шукала грську ущелину, де можна було б зняти масштабн батальн сцени. У проект узяли участь також голлвудськ кнематографсти. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом. Проте, фнал картини, нехай навть з кончиною Захара Беркута, однозначно оптимстичний, у ньому вдчуваться вра у щасливе майбутн, у можливсть такого майбутнього…
Мабуть, це факт, яким стрчка зантригувала багатьох в першу чергу. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM. Тобто, схоже на те, що цей фльм деклька разв перекладався з укрансько на англйську та навпаки, але в переважнй бльшост того, що тут кажуть, залишився сенс. Разом з Ахтемом Сетаблавим в якост спврежисера над стрчкою працю Джон Внн.
Партнер та консультант стрчки – Мжнародний Фонд вана Франка.