Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Сподваюся, те, що ми зробили з командою, знайде вдгук у серцях глядачв та змусить замислитися. Той свт, який лежить поза межами нашого дому, ма бути добрим до нашо дитини, тобто до нашого фльму. Тод у нього буде гарна доля, – подлився своми сподваннями режисер Ахтем Сетаблав.
00 год в музейно-культурному комплекс Львварня (вул. Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. Це труднощ перекладу. Мнуси картини. Але для жанрового кно, яке вийде в мжнародний комерцйний прокат, це радше плюс. Вони справжн чоловки, справжн актори.
) пролива мен свтло на сторю Украни, яка насправд, на жаль, не настльки добре вдома за межами", - розповдав актор, який сторичному екшен вн зграв Тугара Вовка А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв. Так, Захар Беркут – це кно, створене за голлвудськими шаблонами. Помтно, що з Беркута намагалися витягнути все по максимуму, щиро намагалися. Вдгуки в цлому з знаком плюс, хоча вказувалися деяк нюанси, як поставили глядачв у глухий кут. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Клепарвська, 18) вдкриться виставка Свт Захара Беркута. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем).
У головнй рол сторичного екшена Захар Беркут знявся американський актор Роберт Патрк, вдомий по фльму Термнатор-2. Генеральний меда-партнер бродкастер проекту – ТРК Украна. Бюджет стрчки склав 113 млн гривень, частину з яких видлило Держкно. У мереж з'явився офцйний тизер укранського фльму "Захар Беркут" - Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер.