Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно. Сам актор також вперше побачив картину саме тод:
Туалет Що скажеш, Грне? За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн. – Так. Нагадамо, за перший вкенд Вддана збрала майже 3 млн грн, що майже вдвч перевищило збори комед Мо думки тих (обидва фльми вийшли в один день). коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Мсцями здаться, що х бльше, нж комедйних.
А наступного дня той же персонаж мр про нагороду вд президента, яку неодмнно отрима в Марнському палац. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю. Шашки, шахи, монополя, мнбльярд. 30 счня в укранський прокат вийшла вонна комедя “Наш Котики” режисера Володимира Тихого. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Це комплмент сценаристам, якщо що.
Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. Коли автвки порвнялися, з кузова виглянув збуджений Лто. (Вкпедя) Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни.