У порвнянн з попереднм вкендом вони впали на 73%. Фльм демонстрували на 25 екранах. Вд початку кнопрокату 1 счня 2020 року касов збори картини склали 9,5 млн грн.
Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. net посплкувався з продюсеркою фльму Уляною Супрун про дею неполткоректно комед, фнансування та стан укранського кно. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Акторський склад пдбрано дуже влучно.
Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Нчого особливого: на ящику поруч – подушка, вбрана в наволочку з веселим взерунком, на нй лежать бнокль та тепловзор. Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. За жанром фльм буде патротичним неполткоректним комедйним екшеном з елементами фентез. Продюсер фльму – внук Степана Бандери. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун. Значить – не смшно. Детал за номером (0382) 79 56 14. Ще б пак: комедя про вйну, яка йде шостий рк?
На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. На заход Ви зможете зустртися та посплкуватися з продюсерами фльму: горем Савиченком та Степаном Бандерою (внук славнозвсного Степана Бандери). Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий.
Щоправда, на вдмну вд справжнх котикв, що родяться швидко, нашим знадобилося майже два роки.