Командире, та не переживай ти так, зараз обженемо, – каже Мачмонт.
Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. “На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями. Навряд чи. До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо. Тож у фльм — це окремий персонаж. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий. Ус сцени вдзнят у Чернгвськй област. Його обожнюватимуть та сваритимуть, мабуть, з однаковою пристрастю. Але хба м до того звикати? Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.
Неполткоректний комедйний екшн вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; А ось так реагували на Наших котикв в Рос))) Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли. Випускають дим клубами в повтря. Дата прем'ри фльму поки що невдома. Фльми на кшталт “Котикв” – це свордне кношне жарознижувальне для укранського суспльства та, головне, для тих, хто зараз на сход, адже м також хочеться посмятись, нехай навть над такою серйозною темою. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”.
Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Але давайте все ж поговоримо детальнше. дея, за каторую можна умрть. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Так, це умови пострадянсько дйсност. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка.
Володимир Тихий при написанн сценарю багато сплкувався з бйцями. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. У фльм режисер зробив окремим персонажем. За окупантами вона приходить у вишиванц.