Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.
Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. В Котиках Володимир Тихий продовжу спвпрацювати з акторами, як знмалися в його попередньому фльм. – Кучма. Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. Також тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Зрозумло, що знмати комедю про дючий конфлкт, який трива на нашй земл й ледь не щодня забира людськ життя, дуже непросто.
У його новому фльм чтко побачила те, що у режисера впевнено вимальовуться власний почерк, за фшками та художнми прийомами його легко впзнати виокремити серед нших митцв. сторя про укранських вйськових у блндаж нагаду невелике гальське село з фльмв про Астеркса та Обелкса, яке також протистоть постйним атакам ворогв. Вантажвка зупиняться. Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну. Його задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО. “Котики” довол успшно троллять головн проблеми сучасно Украни: мнськ угоди, мовн питання, ментальнсть ДНРвцв. Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ. Так, декларац розпзнають щонайменше три волонтери, а потм х результати зводяться до загального за допомогою правил та опрацьовуються редактором.
Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю. Грн: Нагадамо, под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Вони проговорилися, через пвмсяця рма Втовська дзналася, вони театром почали мен збирати амунцю. Навть позивний соб вибрав Грн. “На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Також розповмо вам про новинки, як виходять саме у лютому.
Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Гумор — один з доступних методв.