В актора Дмитра Тубольцева (“Лто”) “злетли” дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. Навть укранськ добровольц виглядають тут не доблесними героями-переможцями, а звичайними людьми з своми слабкостями та амбцями. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Примного перегляду! На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Чому котики?
Вперед, давай! У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? – пдхопив Губарв. Вони працювали так, як у 1990–2000 роках: шоу-бзнес окремо, полтика окремо, вони мж собою не конкурують. Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн.
Фондуй у дяльнсть hromadske на Спльнокошт — будь-яка сума допоможе нашому меда й надал писати про актуальн та важлив культурн под та процеси. З урахуванням допрем’рних показв, на Наших котикв, станом на 2 лютого, було продано 36 тис. Бо заключн титри йшли лише на чверт екрану. В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Як майже весь свй контент виробляють росйською для Рос. Нхто з них не уявля, що саме вони вдграють ключову роль у цй вйн.
Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. Тод вже мен прийшла дея, як можна розширити цей пдхд та змусити його працювати день у день. дея ця базувалася на трьох простих принципах: свобода вибору, примноження добрих справ та геймфкаця. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. Саме так народились Котики.