Под фльму розгортаються 2014 року на початку Росйсько-укрансько вйни. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ.
Дикий пода рацю Професоров. Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Геро ж росйського кно до гумору не схильн, завжди надто серйозн. Втм, даю пдказку: звернть увагу на тризуб в однй з сцен. "Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг.
Спробуйте виконати деклька завдань сам. А ще це сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом. Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. Дикий усмхнувся: Уявлення, що може бути комедя про певн моменти укрансько стор (не кажу вже про ниншню вйну), пов’язан з герокою, не вкладалися в головах. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Нагадамо, фльм стартував у прокат 23 счня.
Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога . Назва "Наш котики" вдсила до циклу вдеосюжетв про укранських вйськових вд об'днання BABYLON'13, що увйшло до авторського колективу фльму. Це комплмент сценаристам, якщо що. Похали! На ветеранському показ один з вйськових сказав: Т, хто бачив вйну, нколи не будуть полткоректними.
У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський