За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн.
Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. – На вйн ви дружили з тваринами? З вкна кабнету колишньо облдержадмнстрац за всм цим спостергала кореспондентка телеканалу Россия 24. Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Марина Порошенко –– “продюсерка” фльму “Наш котики“. Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. Держкно та УКФ доклалися до промоц фльму уже на стад постпродакшну.
А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно. Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Автори говорять, що це сталося випадково: Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака, – сказали вони. Вони стверджують, що смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягати поставлено мети. А на боц бойовикв "воюють" зорян Михайло Кукуюк (франшиза "Свнгери"), а також абсолютно невпзнанний Дмитро Ярошенко ("Заборонений"). Часто вйськов сам жартують про свй деформований гумор, хоча насправд вн нормальний — лише адаптований до реальност, в якй окопи, танки та кул. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Нам це важко сприймати, бо ми диванн переживач. Британя у 1960-х роках була досить релгйною краною, цей комедйний серал став потужним викликом не тльки в культурному, а й у свтоглядному розумнн.
За допомогою батчв ми проритезумо завдання та можемо прискорювати х обробку. Недавно этот ресурс заключил с Украинской антипиратской ассоциацией соглашение, в рамках которого спецотдел ассоциации будет блокировать распространение фильмов в таком качестве. Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. Офцйним саундтреком фльму стала украномовна псня Жовтий скотч гурту Yurcash. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю?
“Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.”