Жанр кнострчки визначили сам автори. На хню думку, це неполткоректна патротична комедя.
Например, в 2007 г. вышла лента У каждого своё кино, состоящая из короткометражек, действие которых так или иначе связано с кинотеатром. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Очнь красва! Тр-чтир! В укранський прокат картина вийде 30 счня 2020 року. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал. Серал "Друз" може мати продовження30 счня виходить перша укранська "неполткоректна" комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”.
За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. Можна довго дискутувати про те, можна так робити чи н. Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн.
Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Ексмнстерка в нтерв’ю zaxid. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Вдповдно у червн 2018 року фльм — з тодшньою робочою назвою Блндаж — взяв участь в конкурсному вдбор Мнстерства культури Украни для надання державно фнансово пдтримки на виробництво та розповсюдження фльмв патротичного спрямування.
Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. Вдповдь була такою ж, як в телеканалв: ще не час. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Держкно та УКФ все ж долучилися згодом.