Цим людям дали те, що було, а було тод трохи. Творц фльму виршили створити врусну рекламу й для промо-кампан зняли цлу серю вдеороликв з використанням deepfake та монтажу де показувалися зокрема нбито реакця на трейлер фльму росйських полтикв таких як от Володимир Жириновський у програм 60 хвилин росйського телеканалу Рося-1, нбито вдео з пдтримкою фльму вдомими голлвудськими акторами тощо. Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. “За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Це буфонада, в якй теж пафос. Тому напередодн Нового року ми запропонували просту гру для всх, хто нам допомагав.
Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. – У Луганську ми були тод, коли грали там вистави. КоментарЗ наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамо Марина Порошенко – продюсерка фльму Наш котики. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога
тльки псля цього ми взялися за геймфкацю. Випускають дим клубами в повтря. Останн слова Путна перед смертю та палаючий Кремль, а ще безлч дотепних моментв: у Львов, 28 счня, вдбувся допрем’рний показ патротично неполткоректно комед “Наш Котики”. Лавка. Наш котики На цьому наголосив пд час пресконференц, що вдбулася псля преспоказу у Кив, режисер стрчки Володимир Тихий, повдомля кореспондент Укрнформу. Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому
Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Блндаж, написану за сценарм Володимира Тихого.Вк: 12