У кнопрокат Наш котики вийдуть в листопад 2019 року. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвпродюсером стрчки Марком Супруном сподвалися отримати бльшу частину коштв на виробництво фльму на патротичному птчингу Мнкульту 2018 року. З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. Моя оцнка 8,0/10 На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. якщо вже ми згадали про стрчку Ахтема Сетаблава, було б нечесно не зауважити, що Наш котики в багатьох моментах перегукуються з Кборгами. Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет.
Лту це не подобалось. Ти просто втомлюшся перелаштовуватися з хвил на хвилю. Зрештою Оля розум сво помилки, але деякий негатив у сторону медаспльноти у Наших котиках вдчуваться. Крм того, гумор на вйн — це ще лки вд зневри та страху. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше.
Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою Yellow tape — слова переклав англйською украно-британець Степан Пасчник[en] (колишнй член музичного гурту The Ukrainians). На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. Зараз картина посда 12-ту сходинку загального бокс-офсу. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. Як на зло росйський генерал виршу направити наступний удар саме по Капустин. Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей.
Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках.[20]