У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський
Окрм жартв, тут мсце для серйозного. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював.
Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. (на 9 грн.менше за середню цну квитка вкенду). Геть врю, що хлопц там не втрачають гумору, доброго драйву й годн набудувати з перчинкою не тльки туалетв)) Дзвнок президента, наприклад. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму Я ж говорив тоб.
Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий На зеленому ящику, що стояв у кутку, лежало клька книжок. Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?! А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. Запросити голлвудських зрок, голлвудського режисера й зняти голлвудську стрчку в Укран не означа створити культурний продукт. Хоч щось !
Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: