А ще, здаться, такий тон потребу набагато бльшого наближення до лн фронту та людей, як були на передовй, нж пафосн ноти. Актори вчилися тому, як поводитися з зброю, бгати у бронежилетах з гранатометами та автоматами. Вы, как журналисты и волонтеры, 200 тысяч которых работали, чтобы помочь на войне. Блндаж — цe тpaгiкoмiчнa poзпoвiдь пpo пpигoди бiйцiв AТO, cтвopeнa зa мoтивaми cцeнapiю однойменного фiльму. Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато!
Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. рина Васюхник За словами колишньо в. Волонтер працював 7 днв поспль. Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн.
Сво враження вн написав в Facebook. Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . Не смшно. За жанром фльм буде патротичним неполткоректним комедйним екшеном з елементами фентез. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання.
Зокрема, Уляна Супрун запропонувала флешмоб напередодн прем'ри.