Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона.
Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн. Режисером стрчки Володимир Тихий. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Тихого, крм Наших котикв, дв гров повнометражн стрчки: трилер Зелена кофта та мстична драма Брама, знята за мотивами п’си Павла Ар’ На початку наприкнц часв. Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008). Насправд ж сплутали з Марком Супруном.
ось тут починаться найцкавше… Найчастше героями таких творв симпатичн нетпаки, як все ж виявляються розумншими свох зовсм нкчемних супротивникв. Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. Ладно, дал йдть дивться)) Хба можна порвнювати вигаданий свт з справжньою вонною дйснстю? А Наш котики значною мрою рунтуються саме на реальних подях, про як автори дзнавалися вд учасникв бойових дй на сход. Нагадамо, фльм стартував у прокат 23 счня. В Европе проблему непопулярности кинотеатров решают современно. Загалом було знято три сер.
Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. А от на нашому боц сприйняття неполткоретно комед режисера Володимира Тихого (вн же автором сценарю) навряд чи буде однозначним. Зараз на час – виграти вйну. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Вйськова комедя про будн бйцв АТО Наш котики – дтище режисера та сценариста Володимира Тихого.
Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред.) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-Укрансько вйни. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв.2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу Батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом – добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато... Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну.