якщо вже ми згадали про стрчку Ахтема Сетаблава, було б нечесно не зауважити, що Наш котики в багатьох моментах перегукуються з Кборгами. Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв?
Робоче мсце: кностудя – Для мене це стало випробуванням. Вн глянув на Лто, Грна, Професора, а потм: У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв.
Укранськ фльми — що ще побачити у 2019? Тим часом Губарв енергйно всмоктав з екрана планшета доржку кокану. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Юля Галецька Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. Неабияке.
нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на Схд. В основу сюжету покладено реальн стор, розказан добровольцями та бйцями ЗСУ. Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн. Жоден з добровольцв — нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв, — не ма бойового досвду. Вже за цю назвою було розроблено логотип, брендинг та айдентику веб-сайту, вдповдно вс ачвки в нас теж з котиками мають котяч назви. Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!? Дорога – суцльн вибони. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв…
– У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть.?