Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Особливо над ворогом. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна.
Нас рятував гумор, навть пд час бою. Художник по костюмах: Олена Гресь Вн пдйшов до бйниц й подивився через отвр. Вже дивилися фльм “Наш Котики” – Говорухн по-хазяйськи св у крсло.
У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Мо думки тих “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. За час зйомок група створила 500 робочих мсць. Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip.
Фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада). Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. – Ось! Сюди влучила сепарська куля. Лто Грн так стояли бля бйниц. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Вйна, безсумнвно, одним з найбльших страхв укранцв сьогодн. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. "У нас рабочее название было "Блиндаж".
Читайте: Барб, яка тоне у смтт: у Кив презентували пародю на фльм жахв