А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.
Все почалось з китайського котика щастя, якого притягнув на знмання наш художник. За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Володимир Тихий народився 1970 року в Червоноград. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. Цкав факти: Повна назва фльму “Наш Котики” – “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”, робоч назви – “Блндаж”, “Котик з палаючими очима” (англ.
Тож на платформу додали завдання з розпзнавання декларацй зв’язкв суддв, а невдовз планумо додати ще клька рзних типв завдань вд рзних органзацй. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. це хто так назвав? так, це – також зброя. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Це — перша укранська комедя про вйну на Сход.
Режисери провели два роки, занурен у життя двох асоцацй, що дозволило м знайти натхнення для багатьох сцен, як зрештою знайшли сво мсце у фльм, включаючи втечу Валентина. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. Тубольцев зазначив, що все у фльм – правда. Актори наголосили, що “Наш котики” були знят в комедйному жанр, щоб люди могли розслабитися, тому що навть на вйн смх. Касов збори стрчки склали майже 3,5 млн грн. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. А смятися ж мусово — фльм чтко, вдверто агресивно комедйний, не дивлячись на сумну тему вйни. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь.
7. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. В актора Дмитра Тубольцева (Лто) злетли дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос.