Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ.
Дикий пода рацю Професоров. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. За пдсумками першого вкенду кнопрокату (фльм стартував 30 счня) укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (на головному фото) подивилися понад 35 тис. глядачв. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. За один день публкацю подлилися бльше тисяч користувачв Фейсбук. Результати плани РежиссерГумор намагалися ( могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет деяк особист рахунки Тобто, таке кно ви повинн побачити особисто. У фльм багато драматичних моментв.
Та ви що?! На нас напала сусдня крана! Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. Бо цей укранський фльм ункальний в свому род. Заряджених вн би просто не змг нести. in. , власне, про кнцвку. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун.
Наш котики – це скорочена назва комед. Так что иногда можно увидеть, как на экране проходят тени опоздавших на сеанс зрителей… прелесть. Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. в знмально групи була низка аргументв, аби переконати нвесторв. Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить.
Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv".Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами