Продюсер фльму – внук Степана Бандери. Лише це – вже привд його подивитись. Вта Сахнк
Чулася не театрально, мж ншим. Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Лто взяв тепловзор й приклав його до очей. Три тсн опочивальн та склад з бокомплектом оббит дошками та дерев’яними зрубами. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. Феричний та несподваний початок обця багато фантасмагор та стьобу, проте дал сюжет ста бльш-менш реалстичним, а фнал стрчки переносить у сьогодення, в байдуж реал мирних мст.
Оце в нашому випадку складним експериментом. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Творц стрчки сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але на першому етап грош м не видлили. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Кнопрокт вйськово комед з робочою назвою КОТИК З ПАЛАЮЧИМИ ОЧИМА АБО ЯК МИ ПОЛЮБИЛИ ЛОПАТИ в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану став одним з переможцв Одинадцятого конкурсного вдбору Держкно та отримав державну пдтримку розмром 980 тис. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини.
Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале. Тод ж стали залучати осб з телебачення, що створювали серали й мислили категорями гуртових продажв. , власне, про кнцвку. Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання.
Блий бус проздить повз незабаром зупиняться на узбчч бля перехрестя. З нього виходять двчинка та баба.