У ролях знмалися: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезинський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко.
Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку. Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Потм мй колишнй колега, один з головних розробникв Вулика Дмитро Гамбаль зробив стовдсоткове покриття тестами ядра проекту та перевв його на Python3. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано.
Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. (2,33 % загально вартост виробництва фльму). Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Лавка. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя.
Творц стрчки сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але на першому етап грош м не видлили. А славиться рубж найкращим в зон АТО туалетом. Бо це врешт-решт одн т ж люди. Головну роль зграв актор-ветеран бойових дй Дмитро Тубольцев (позивний Лто), який виконав роль батька у Брам, а Капелан Ярослав Федорчук — Вовчика. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. Капустина.
Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. Вдповдь була такою ж, як в телеканалв: ще не час. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Держкно та УКФ все ж долучилися згодом.