Загальний кошторис фльму склав 60 млн грн, з них частка Мнкульту склала 25 млн. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. Прокат в Укран також трива.
Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Мен фльм сподобався. Але. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. Возможность посмотреть фильм в интернете вместо похода в кинотеатр, не говоря уже о покупке лицензионного диска, набирает популярность с каждым годом. Ви зробили фантастичну роботу! Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Грн, що сидв поруч Професора, засмявся.
Захд не надто цкавиться нами, не працю над власним образом в Укран укранцв у себе. Вн завжди сконцентрований. Варто вдмтити, що це вже не перший жарт з боку знмально групи для привернення уваги глядача. Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис.
Вдгуки про фльм Как отмечает руководство EX. "Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. Одним з яких, до слова, й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев. Укранська мова з англйськими субтитрами На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”. Сидить котик, доброволець з позивним Лто. Мои мысли тихие Деяк актори, що працювали над стрчкою, служили в АТО, як Дмитро Тубольцев, що гра у фльм майже самого себе.