Вдплат не да здйснитися будильник, що змушу вйськового прокинутися. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Екстремальний досвд бойових дй на Сход Украни 2014–2015 рокв став багатим на вдкриття про наше суспльство. Головними героями нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Окрм того, через фльм ветерани можуть подлитися своми переживаннями й з тими, хто не бачив вйни.
У Новорос (супер)геройства наших котикв, до реч, спричинили неабиякий ажотаж. Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама"). Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. – пдхопив Губарв. Якраз готумо “Наш Котики” до штурму закордонних глядачв. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани. З середнм балом 32,9 фльм не змг потрапити до списку 69 фльмв як отримають фнансову пдтримку вд Мнкульту. Володимир Сердюк (2,33 % загально вартост виробництва фльму). Коли почав з'ясовувати, виявилось, що бйця сильно вкусила кшка його вдправили в госпталь до Харкова переврити, чи нема сказу.
Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. (Драматична пауза). Але стандарти Олю пдвели. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Уже этим летом вход в кинотеатр EX. Мен фльм сподобався. Це корисно бачити росянам — хай розумють, що тут, в Укран, ОСЬ ТАК це бачать.
Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту