Ще одна модель для заохочення нових волонтерв, яку ми додали за день до офцйного запуску, — запрошення друга. Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть.
Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Дикий кивнув головою. Цього мсяця буде з чого дйсно вибрати. Це про под 2014 року, коли хлопц прийшли на вйну одними, а пшли ншими. У порвнянн з зборами вони впали на 83%. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера.
Наш вони, наш добровольц були готов це дивитися. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. Зрештою, це корисно бачити тим, кому вйна не на жарт болить.
Заряджених вн би просто не змг нести. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м. Коли Володимир Тихий готувався до зйомок, вн здив на Схд збирав матерали з мсця подй: У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Наши котики. У мереж був стрм з презентац рзних проектв для Держкно, в якому був трейлер фльму.
Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.