Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”.
У фльм Наш котики знялися актори Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов. Авторам та акторам все вдалося! Так тримати! Чекамо на нов фльми. За кожною ачвкою стоть гнучке правило, котре можна змнювати в адмнпанел проекту. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред.
“Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Дал теж буде весело. Хоробрсть, мужнсть, трохи гпнозу особливий гумор - прям попадання для "тепло зустрч"! Вн проходить бля Лта та Грна.
Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. А в Стародавнй Грец смерть завжди була присутня — в трагедях, в комедях — фзично, як окремий персонаж. ЗЛок обгнав маршрутку й на швидкост в’хав у яму. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". Якщо завантажити у систему деклька тисяч завдань одним пакунком, то доведеться дуже довго чекати, коли вони вс будуть виконан (а потм ще й редагувати х за раз). Вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили.