Коли знмаш комедю такого штибу, як Наш котики, маш справу з морем сторй, як в одну стрчку неможливо запхнути, бо то буде вже не комедя, а набр гегв. Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. Рч у тм, що добровольц були звичайними укранцями, як не мали шаблонних уявлень про вйну (якщо не брати до уваги радянськ фльми про Другу свтову). Хоч як дивно, це м допомогло. Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. А в Стародавнй Грец смерть завжди була присутня — в трагедях, в комедях — фзично, як окремий персонаж.
Татов дзвониш? Баба (грайливо): Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю. Дуже багато було курйозних моментв. Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях.
З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. Просто я не люблю таких комедй. Не смшно. Тривалсть: 100 хв. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв”, - сказав вн.
Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; Наш котики Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. один з засобв - цей фльм, який провоку, який да можливсть навть тим, хто намагаться боронити себе вд цього шоку стресу, досить комфортно зайти в цю тему позбавитись його”, - сказав Тихий. Нчого особливого.
Навряд чи. Тож окрм критичних списв з боку кнокритикв, як, звсно ж, знайдуть у цьому фльм безлч сценарних, режисерських, постановницьких ще бозна-яких огрхв, майже напевне можна спрогнозувати затят суперечки й серед пересчних патротв та любителв кно.