Що життя продовжуться, треба смятися в обличчя ворогу та смерт. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. У вкнах видно людськ фгури. Днпро – В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого.
Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. Недавно этот ресурс заключил с Украинской антипиратской ассоциацией соглашение, в рамках которого спецотдел ассоциации будет блокировать распространение фильмов в таком качестве. В Укран культура шаблонована саме за мперськими форматами, створеними для провнцйних захоплених територй. Хоч цей фльм забудуть досить швидко, його фнальн титри з документальними кадрами укранських вонв ми забувати не мамо права. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. За словами режисера, це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). воно покращуться кожного року.
До того ж вони показують непоган касов збори. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. У його новому фльм чтко побачила те, що у режисера впевнено вимальовуться власний почерк, за фшками та художнми прийомами його легко впзнати виокремити серед нших митцв. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса.
В результат стрчку дивилися в Краматорську, в Слов’янську. люди йшли. Навть незважаючи на те, що у тому ж Слов’янську показ був не вечрнм.