В укранському прокат трива прокат фльму Володимира Тихого Наш котики, продюсерами якого Марко та Уляна Супруни, гор Савиченко та Степан Бандера. Ви зробили фантастичну роботу! – В театр нхто не знав? Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Як кажуть автори, вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. нстинкт самозбереження. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран. Це наша гордсть. На знмальну групу викликали полцю.
нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Це не зовсм комедя, бо поряд с добрим гумором тут поруч йде жорстка полтична сатира, деяк моменти змушують замислитись, а деяк – стискають горло, десь картина вража реалзмом, а десь скочуться в капець, який фарс треш. Створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану" за жанром комедйним екшином. Але тльки сепарськ канали. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Так, це умови пострадянсько дйсност.
А позаяк вдбуваться це миле серцю кожного укранського патрота дйство протягом перших же хвилин, на це кно радимо в жодному раз не запзнюватися. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Фльм демонстрували на 82 екранах. Це щоб не боятися. Наприклад, про корупцю. Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Працював на Студ 1+1, у кнокомпан Данапрс-фльм. Вйна – це вйна.
Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Героями у цй трагкомчнй стор виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як стали добровольцями. На позицях, до ц фантастично четврки для виконання секретного завдання, приднуться амбтна журналстка. Без бойового досвду, не знаючи намрв командування навть елементарно не вмючи орнтуватися у найглухшому, з усх можливих позицй фронту, мсц, де навряд-чи може трапитися щось апокалптичне. Але хба вдвага мужнсть патротв не закономрний результат майбутнього грандозного фаско масштабно операц ворога? Вйськов нагороди вже чекають на майбутнх геров Украни…