Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, фльм, вйна на Донбас, комедяВ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для “тепло зустрч”. Чому котики? Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвпродюсером стрчки Марком Супруном сподвалися отримати бльшу частину коштв на виробництво фльму на патротичному птчингу Мнкульту 2018 року.
Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш. Так, мсцями гумор добряче чорн, проте не переходить меж. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Написали донбаський блатняк. Часто вйськов сам жартують про свй деформований гумор, хоча насправд вн нормальний — лише адаптований до реальност, в якй окопи, танки та кул.
Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кно про вйну рзних рокв (з останнх можна згадати серали Bluestone 42 та Catch 22), це те, що сну у реальному житт, це то, що в книгах тих, хто пройшов цю вйну (Пхота 1-3 Мартна Бреста, Грязь Хак Сергя Сергйовича (Сайгон), Слово про вйну 1-3 (збрка оповдань пд редакцю Василя Пддубного), це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му. Лто Грн так стояли бля бйниц. Вн глянув на Лто, Грна, Професора, а потм: Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Уявлення, що може бути комедя про певн моменти укрансько стор (не кажу вже про ниншню вйну), пов’язан з герокою, не вкладалися в головах. Фльм нби нагадував глядачу, що вйна не зникла. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. Про це повдомля росйське видання “Чечен-прес”. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Сьогодн в укранський кнопрокат вийшов новий фльм режисера Володимира Тихого Наш котики. – У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв.
В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй.Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого.
Релевантн слова: дивитися фiльм Нашi котики в hd якост Нашi котики скачати дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 Нашi котики торрент скачати Нашi котики фiльм 2020 дивитися онлайн hd Нашi котики КиноПоиск Нашi котики 2020 дивитися онлайн повний фiльм Нашi котики фiльм 2020 прем'ра