"Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. Вдповдно, у них виника захисна реакця - сховатися та вдсторонитися вд не", - дода вн.
ось тут починаться найцкавше… Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. Дмитро Гамбаль, що займався розробкою оригнального фреймворка та гровою механкою; Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм. До того ж вони показують непоган касов збори. Комедя про вйну. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. Оце в нашому випадку складним експериментом. Якраз готумо “Наш Котики” до штурму закордонних глядачв.
Колаборант Гоша з смартфоном у руц вибира вдалу позицю для фото. Актори, що зграли ворожих персонажв, також неперевершен, впоралися з довол непростим завданням, адже не тамниця, що поганих грати важче. Йому на вигляд трохи бльш як сорок. Таке падння значною мрою було пов’язано з стотним скороченням клькост екранв, на яких демонстрували стрчку: з 155 до 38 екранв. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
Мен було смшно час вд часу. Це теж заслуга гумору? вона сдала до мене на руки, я годував. Просто я не люблю таких комедй. До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни.