А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. На позициях к четверке для выполнения тайного задания присоединяется тщеславная журналистка. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. – Смерть побратима грати… Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. Через лобове скло ЗЛка Пенальт уважно дивиться на блу маршрутку, що повльно де попереду.
– Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. У нас ще деклька тисяч старих паперових декларацй (включно з раритетами, як от деклараця Юл Тимошенко за 1997 рк), колись вони вс будуть зацифрован. Продюсерами картини стали Уляна та Марко Супруни, до них долучились Степан Бандера та гор Савиченко. Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж.
Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: "Пшла геть!". Крм того, тут дуже багато вйськових та волонтерв, як також захочуть прийти до кнотеатру, щоб подивитись фльм. “Вони – наш геро, як кожного вдстоювали те, щоби ми могли спокйно жити у наших мстах”, – дода Уляна. У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Татов дзвониш? Баба (грайливо): Фльм в я якому смх крзь сльози. (Вкпедя)
Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. вс ц спецефекти пдказували: отут треба заржати, товарщ.