Складалось враження, що вн постйно смться. Лту це не подобалось. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Вн взагал не розумв його. З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. Навть позивний соб вибрав Грн. Green – зелений.
Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. – У Котиках ви спвате. – Говорухн по-хазяйськи св у крсло. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! До реч, хтось там вище нбито казав, що до Тарантно стрчка Тихого недотягу? Дурниц. Уся наша крана", - переконаний продюсер.
За останн клька рокв, у тому числ й завдяки пдтримц з боку попередньо влади, з’явилось багато втчизняних фльмв, присвячених останнй росйсько-укранськй вйн. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. вн нас рятував. Фондуй у дяльнсть hromadske на Спльнокошт — будь-яка сума допоможе нашому меда й надал писати про актуальн та важлив культурн под та процеси. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Неполткоректний комедйний екшн ма чимало пасхалок та чудов саундтреки. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Чому котики?
НАШ КОТИКИ Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. вдал жарти, дуже вдал, кумедн вдсилки до нших проектв чи реальност. Чи пробачить Нашим котикам насмшку над герочним дискурсом АТО/ООС та частина патротично спльноти, для яко жарти з святого неприпустим й ледве що не замовлен з Москви? Ззнаться: вони не були заряджен. Другий режисер: Денис Воронцов. В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. Слдку за найманцями через екран мобльного.
Лто, кого ти вже там закадрив? Лто повернувся до побратима.