Якраз готумо “Наш Котики” до штурму закордонних глядачв. Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ. не тльки в нтернет, а й у кнотеатрах.
За пдсумками третього вкенду кнопрокату укранську стрчку Вддана Христини Сиволап, екранзацю роману Соф Андрухович Фелкс Австря, подивилися майже 3 тис. А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Цей пес врятував дуже багато життв. Також зазначаться, що у Львов вже розкупили вс квитки у першу залу на допрем’рний показ фльму. Режисер монтажу: Володимир Запрягалов. Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Смх не лише продовжу життя – вн ще й допомага знайти вихд у, здавалося б, безвихдних ситуацях. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка, що викону секретне завдання.
Мнкульт надавати грош вдмовився. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. Студ Бедлам, Директоря Кно, Банесто, Babylon’13 Гумору було багато, в тому числ чорного. Не лише вд держави, також вд приватних нвесторв. На позицях в четврку приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини.
Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; тльки псля цього ми взялися за геймфкацю. Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. До того ж зауважмо: тогочасн комед про вйну були не патротичними, а вельми навть пацифстськими. Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. “На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес.
За винятком клькох неприродних для розмовно мови фраз та моментами переграних сцен, актори грали досить добре. Через те, що бльшсть сторй створен на реальних подях, досить легко поврити акторам.