Буде неполткоректно, патротично та пекельно весело! 30 счня Наш Котики чекають на вас у кнотеатрах крани.
Поруч нього – Пенальт, командир. БУКНеполткоректна патротична комедя Наш Котики виходить у прокат 30 счня йтиме у кно до 12 лютого. Запитайте будь-якого ветерана вн вам вдповсть, що на вйн без гумору — няк. Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… А я: Тут так багато смертей, це моя курка. За останн клька рокв, у тому числ й завдяки пдтримц з боку попередньо влади, з’явилось багато втчизняних фльмв, присвячених останнй росйсько-укранськй вйн. хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна.
Та я не переживаю! – вдповда Пенальт. Наш котики точно наробили галасу. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. Картина вийшла досить неоднордною щодо жанру. Трейлер Наших котикв не обцяв нчого хорошого, проте режисер та сценарист Володимир Тихий вселяв надю. Про операторську та технчну роботу багато говорити не будемо, адже вигляда у кадр все досить скупо.
Онлайн книгу можна придбати: Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. "Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Росйськ ж мпералсти, коли м уже так подобаться бавитися у формально СССР — можуть бавитися у нього в межах Золотого кольца пд Москвою, хоч до скону. так, це – також зброя. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). Псля цього виршили навть холостими не стрляти.
Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя.