Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Вн скида виклик.
До того ж, основний меседж творцв фльму — саме гумор рятував бйцв у критичних ситуацях. Сучасне укранське кно Смерть – страшна настльки, що смятися з не якось не випада… Кстлява, мж ншим, у фльм зображена аж надто реалстично (респект постпродакшену!). Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. За вкном лунали пострли та волали найманц. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. За сюжетом, на позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв.
Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Бо ми або по 50 гривень скидалися, щоби купити комусь бронежилет, чи ми сам хали на фронт навчали тактично медицини, чи ми дивилися слдкували за всм по телебаченню, кожен з нас розум, як воно було. За три тижн ус декларац були оцифрован, а Денис купив третину тонни мандаринв та похав роздавати х пораненим вйськовим. Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. “Чи укранське кно може заробляти на себе? Може! Але це забере якийсь час, щоби воно дйшло до того, аби яксть зйомки та продакшену було на такому рвн. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. У листопад в широкий кнопрокат вийде патротична кнокомедя “Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану”. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника.
Одним з яких, до слова, й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника". Все-таки псля Вавилону’13 вн вм знмати круто про страшн моменти стор Украни. – Лто 2014 року. Значить – не смшно. Назва: Lethal Kittens or how we came to Love our Shovels during a Limited Anti-Terrorist Operation with Temporary Elements of a State of WarОригнальна назва: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стануРк выпуску: 2020Жанр: Вйськовий, комедя, драмаРежисер: Володимир ТихийУ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський