Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност;
вона сдала до мене на руки, я годував. Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка). Але таку версю видали на телеканал Россия 1 у сюжет вгеня Попова. На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Наш флагманський проект — Декларац. НЕ ЗАРАЗ.
Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". Вот что произошло с ex. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвзасновником Babylon’13 Марком Супруном працювали над тим, щоб фльм був екранзований. Довгий час вона снувала в лтератур у вигляд карикатур, а з появою кно практично вдразу перекинулася на екран. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Повна назва фльму Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану.
Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Наш котики точно наробили галасу. Весь фильм на эмоциях, весь фильм рыдали то от смеха, то от горя. Таке падння значною мрою було пов’язано з стотним скороченням клькост екранв, на яких демонстрували стрчку: з 155 до 38 екранв. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, майже не орнтуться на мсцевост. Мнкульт надавати грош вдмовився.
Також у картин знмались Станслав Бжезинський, Вра Климковецька та ще один льввський актор Ярослав Федорчук. Несподваним та непзнаваним поста на екран Дмитро Ярошенко, що зовсм недавно зграв роль Василя Стуса.