Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. , до реч, високояксна. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.
Адже на початку стрчки вони постають одними людьми, а по закнченн стають ншими. На Наших котикв варто пти не просто задля того, щоб пдтримати укранське, бо так прийнято, а для того, щоб вд душ посмятися та нарешт зрозумти друга, подругу чи родичв ветеранв та вонв. – Це було чимось схоже на братерство на вйн? У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. А на вйн нема пафосу. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. ще одне: фльм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Про вйну без пафосу
Геро кнокартини – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Ус ризикують постраждати вд корупц або вд насильства, невже пореготати — це все, що ми можемо вдяти? Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. саме м дуже важливо привнести трохи легкост та гумору в життя. У мене ще не склалося остаточно думки.
Так, це умови пострадянсько дйсност. Виробництво: Бедлам Продакшн ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). Телефону. Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн). Нагадамо, за перший вкенд Вддана збрала майже 3 млн грн, що майже вдвч перевищило збори комед Мо думки тих (обидва фльми вийшли в один день).
Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Чи вже можливсть переглянути “Наш Котики” у мереж легально?