У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Продюсери: Марк Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун.Смлива комедя про вйну на сход нашо держави, яка трива дос, вд укранського режисера Володимира Тихого. Це перше наше неполткоректне кно. У фльму свордний лкувальний ефект: вн нас веселить, але на справд в тих жартах присутнй дуже великий пдтекст. Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Про це повдомляться на сторнц под в Facebook.
Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. Добре! – промовив той. Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером. Героям слава!
на мирних територях. Руководство ресурса после того, как к ним начали предъявлять претензии международные антипиратские ассоциации, решило наладить схему легального распространения музыки и кино. Загальний кошторис стрчки тод заявлявся у розмр ?40,4 млн й вд Держкно творц просили ?7,3 млн. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Стиха гра релаксова музика. Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням.
Всм ншим – дуже раджу. От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. А по-доброму посмятися над тим трагчним для Украни роком ми ще коли-небудь встигнемо.
Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту