Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.
Це неполткоректна комедя про вйну – саме так кно означили жанр фльму автори. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Повна назва фльму Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю Туалет? далеко, не ус.
Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, х рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Укранська мова з англйськими субтитрами нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато! Вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Потм з’явилась дея зняти повний метр – про те, як ми рятували себе й смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Владслав Юрьвч, сть у хахлов одна позця глухая. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан.
Це спецально настльки гперболзовано, аби не дати шансу глядачев м спвчувати. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий. З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. З 30 счня у прокат вийшла чергова укранська комедйна стрчка — Наш котики. дея, за каторую можна убтца.
В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы. А одним из продюсеров фильма является Ульяна Супрун.