В свою очередь ресурс EX.UA ежедневно посещает от 300–500 тыс. пользователей. На сегодняшний день этот сайт удерживает за собой 10,95% от всей аудитории интернет-пользователей Украины (данные InMind). Учитывая то, что наибольшей популярностью среди посетителей пользуются именно ex.ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр.
Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм з’являться ближче до кнця, але вдгра дуже важливу роль Мен ж стрчка дуже сподобалася, насамперед свою життвстю, правдивстю, вдсутнстю шаблонного книжкового патротизму, який не ма нчого спльного з реальним життям. Ти завжди, коли бачиш наших солдатв, телефонуш татов. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. Тривалсть: 100 хв. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, – йдеться у повдомленн.
Мо думки тих. Один з них – вояки йшли на схд з романтичними надями та вдвагою, а на дл все виглядало зовсм по-ншому. Часом чорного. На дальню позицю пд назвою "Туалет" пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв, до яких згодом приднуться журналстка Оля та капелан. Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Головними героями нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Жанр: комедйний екшн
Фльм зрежисерував Володимир Тихий, вдомий за кнороботою “Брама”. – Якою реакця на фльм, читате вдгуки в соцмережах? Сам завдання завантажуються у систему вигляд батчв — набору довльного розмру, зазвичай у 200-300 завдань. Он там всякй нликвд држат. А деяк з першого погляду комчн ситуац насправд вдсилають до цлком серйозних проблем, як, наприклад, трансляця росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, чи проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. вона сдала до мене на руки, я годував. Наша органзаця Канцелярська сотня побудована навколо даних. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
Але стандарти Олю пдвели. хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна.