Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Треба створити цлсний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи ншо держави, як абсолютно не будуть дружнми, – вважа режисер Володимир Тихий.
Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. Лише росянам не зрозумло, чому ми не любимо хню армю, називамо х загарбниками. Хоча результати, звсно, рзн. Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами.
вона сдала до мене на руки, я годував. В актора Дмитра Тубольцева (“Лто”) “злетли” дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос. Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. – Говорухн по-хазяйськи св у крсло.
Дуже хочеться врити, що таких - меншсть. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Позиця Туалет, наприклад. Мои мысли тихие Волонтер працював 7 днв поспль. Продюсер фльму Уляна Супрун додала, що цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами, звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн.
5. Написали донбаський блатняк. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мала б грати росйська попса або Кобзон. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Текст — Михайла Кукуюка, виконання — Бориса Георгвського.