За перший вкенд прокату кнострчка збрала понад 4 мльярди рублв, чим побила рекорд голлвудського фльму “Аватар”, який збрав в Рос 3,6 млрд руб за 2 мсяц прокату.
Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. Ну , звсно, видляться свою природнстю Дмитро Тубольцев, який у 2014 роц воював у склад ДУК Правий сектор. Пргатовлсь! – кричить вн. Дсталося хба що Кучм та Мнським угодам, вс решта – геро. ОРДЛО И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. Аби трохи вдволктися, вн взявся розглядати простр блндажа поблизу бйниц. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Радянських комедй про Другу свтову вйну або нш вонн операц майже не було, натомсть х вистача в вроп та США. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. Наприклад, виконавець рол позивного Лто, актор Дмитро Тубольцев — доброволець учасник бойових дй. Одягнений у форму дубок. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Прихильники цього мру хочуть знищити хохлв за дю влкого русского народа. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш.
Вн завжди сконцентрований. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. Храбрость, доблесть, немного гипноза и особенный юмор - прямые попадания для "теплой встречи"! нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Тож окрм критичних списв з боку кнокритикв, як, звсно ж, знайдуть у цьому фльм безлч сценарних, режисерських, постановницьких ще бозна-яких огрхв, майже напевне можна спрогнозувати затят суперечки й серед пересчних патротв та любителв кно. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, майже не орнтуться на мсцевост.
– Так. Багато хто з знмально групи були знайом мж собою до фльму, товаришували по життю. Ми були друзями, як знмали кно. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина.