Головний герой — доброволець Лто. Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Кадр з фльму Взагал, пд час переглядв найбльший регт стоть там, де ветерани сидять". Псн Гей, пливе кача, Так у свт повелося я люблю волосся саундтрек Жовтий скотч, як можна почути пд час перегляду картини, додають неймоврних емоцй, адже розумш цну кожного життя краплини кров, пролито за нашу рдну землю пд час боротьби з тими, хто вважа себе олицетворением большой русской духовности. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас.
Нагадамо, за перший вкенд Вддана збрала майже 3 млн грн, що майже вдвч перевищило збори комед Мо думки тих (обидва фльми вийшли в один день). Не менш переконливо перевтлилися у свох персонажв Д. Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю. “Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Як на зло росйський генерал виршу направити наступний удар саме по Капустин. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв. Мачмонт цим користуться й проштовхуться повз Професора.
Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. тльки псля цього ми взялися за геймфкацю. Гумор у стрчц свордний. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко). Туалет Лише це – вже привд його подивитись. Вони працювали так, як у 1990–2000 роках: шоу-бзнес окремо, полтика окремо, вони мж собою не конкурують. Воно того варте.
Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.