З поганого – сумбурнсть центрального сюжету про намагання добровольцв вижити. Наприклад, дивно бачити у фльм досвдченого Тихого вдрваний вд решти стрчки початок й деяк нш сцени, що вибиваються як взуально, так за наповненням. При хронометраж у дв години, фльм би лише виграв, якби на монтаж х викинули.
Вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Вони проговорилися, через пвмсяця рма Втовська дзналася, вони театром почали мен збирати амунцю. Ч----з! Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Що то значить, цлсна деологчна складова художнього кнофльму! Ну, любо ж дорого дивитися.
А тут виходить, що навть строго побутове безамбтне "Скажене веслля 2" примудрилося однаково роздати колишньому ниншньому укранським президентам, а у "Наш котики" – н. снують захдна та схдна культури. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Люди дляться на дв категор: Сьогодн ми мамо вйну образв. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Раптом у Професора зашипла раця. Пенальт маха головою: Вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили.
Не смшно. У книз вмiщeнo дeв’ять cюжeтiв. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Героями у цй трагкомчнй стор виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як стали добровольцями. третюю грузнскую!
Довол довго проект пробув у статус напввдкрито деми. Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек.