Можна довго дискутувати про те, можна так робити чи н. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. нша справа, що контекст Наших котикв для нас дуже близький сприйняття такого гумору залежить вд дуже ндивдуальних факторв. Мен було смшно час вд часу.
Дикий усмхнувся: Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Тривалсть: 158 хв. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь. Грн: Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту.
Наприклад, про корупцю. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Вдплат не да здйснитися будильник, що змушу вйськового прокинутися. Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Володимир Тихий розповв, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. КоментарЗ наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв.
Тим не менш, у них збергаться певний бозапас, який зацкавив сепарв. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Ось вороги, а тут друз. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Звукорежисер: Михайло Закутський. Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кно про вйну рзних рокв (з останнх можна згадати серали Bluestone 42 та Catch 22), це те, що сну у реальному житт, це то, що в книгах тих, хто пройшов цю вйну (Пхота 1-3 Мартна Бреста, Грязь Хак Сергя Сергйовича (Сайгон), Слово про вйну 1-3 (збрка оповдань пд редакцю Василя Пддубного), це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му.
Але Наш котики — це не тльки комедя. у стрчц й сумн моменти. нод дуже сумн. На фнальних титрах, коли пд псню Юря Юрченко Жовтий скотч, на слова вйськовослужбовця-кулеметника Максима Кривцова, показують кадри з нашими добровольцями на Сход, мало хто в зал зможе стримати сльози.