Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Мачмонт тисне на педаль газу. ЗЛок прискорються. Маршрутка швидко наближаться. У вкнах видно людськ фгури. Коли автвки порвнялися, з кузова виглянув збуджений Лто.
Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Пдписуйтесь на нас у FacebookНаступного тижня, 30 счня, в прокат виходить перша укранська неполткоректна комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Я казав: вбити його мало. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. сторя значною мрою натхненна життями двох чоловкв, Стефана Бенхаму Дауда Тату, кожен з яких управля асоцацю, що присвячена допомоз дтях з важкими формами аутизму.
Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Команда вдзняла клька коротких серй прийшли до певних телеканалв 2015-го року. Попри те, що Наш котики не документальне кно, воно базуться на багатьох реальних сторях з фронту. А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим. За вухом сигарета. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - говорить режисер. У рзний час над проектом працювали:
Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Наша комедя народилася природно. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Читайте також: Про розвиток укранського кнематографу та майбутню експедицю Гмалаями – розмова з режисеркою Алсою Коваленко Знайшли схожу будвлю, ялинки, поставили акторв в камуфляж, з зброю та сепарською символкою. Режисер глузу над президентом Рос, над сепаратистами.
Три тсн опочивальн та склад з бокомплектом оббит дошками та дерев’яними зрубами. На стнках розвшен дитяч малюнки, волонтерськ обереги тощо. На зеленому ящику, що стояв у кутку, лежало клька книжок. Поруч – свчки. У картонц з намальованими бананами – консерви, консерваця.